Вітаємо!

Шановні жителі Жовківської громади!

        Щиро вітаємо Вас із найбільшим святом нашої держави – Днем Незалежності України!

   Нелегкою була дорога українського народу до того незабутнього дня, коли втілилася у життя національна ідея. До цієї славетної дати йшло багато поколінь наших предків, які відважно та невтомно боролися за самостійну державу та її майбутнє. На жаль і сьогодні доводиться нам відстоювати  суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Маємо гідно пережити ці важкі часи і в єднанні, ціною спільних зусиль захистити незалежність, наше право бути повноцінними господарями на своїй українській землі.

   Символічно, що напередодні Дня незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Прапор є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до самостійності України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ. 

Нехай ці свята наповнять ваші серця гордістю за нашу державу, вселять надію на краще майбутнє, додадуть сили і наснаги у досягненні великої мети – розквіту нашої Батьківщини.

Зичимо усім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, щедрої долі, невичерпного оптимізму, любові та добробуту в кожному домі!